Visa Bläddra

Cykelkurser för vuxna

Uppsala cykelförening erbjuder cykelkurser för vuxna nybörjare i samarbete med Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet . Kurserna vänder sig till alla vuxna och är gratis, inklusive lån av cykel och hjälm. Kursen består av 7 tillfällen på två timmar var, och inkluderar både handhavande av cykel, teori och praktik i lätt trafik.

Våra instruktörer pratar flera språk, bland annat spanska och persiska.

Kurstillfälle juni-juli 2017

Första tillfället är i juni-juli 2017. Alla kurstillfällen är kl 18:30-20:30.

Plats: Flogstaskolans skolgård. Teorin är på NBV, Bangårdsgatan 13

Anmälan

Hör av dig till Gimena González på Uppsala cykelförening och ange namn, e-post, telefon och gärna vilka språk du pratar eller läser. Om du har något annat vi behöver veta (luftburen matallergi, epillepsi osv) så säg det gärna också.

Antalet platser är begränsat.

Vi behöver veta i förväg vilka kurstillfällen du kan vara med på så att vi tar med lagom antal cyklar. Hör därför av dig om du vill ansluta efter kursstart, och helst om det är något tillfälle du inte kan komma på.

Vi arbetar på ett så säkert sätt vi kan, men alla deltagare deltar på egen risk. För att delta behöver man skriva under på att deltagande sker på egen risk.

Att ta med som deltagare

Ta med kläder som passar att cykla i - förslagsvis byxor eller en kjol som inte är så lång att den når ner till fötterna. Handskar kan vara bra. Om du har egen hjälm eller cykel får du naturligtvis gärna ta med dem.